Χορηγός και εκθέτης η DataScouting στο Διεθνές Συνέδριο της FIBEP στη Σιγκαπούρη

Η DataScouting συμμετέχει δυναμικά, για άλλη μια χρονιά, στο  Διεθνές Συνέδριο της FIBEP που θα λάβει χώρα στη Σιγκαπούρη από τις 25 έως τις 27  Οκτωβρίου.

Το κεντρικό θέμα του φετινού World Media Intelligence Congress της FIBEP είναι Future Proof Your Media Intelligence και θα συμμετέχουν 150 σύνεδροι και διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο. Μεταξύ των ομιλητών είναι και η κυρία Καρακεβά Σοφία, Chief Communication Officer της DataScouting.

Και εφέτος, η DataScouting στηρίζει το World Media Intelligence Congress της FIBEP, το μεγαλύτερο συνέδριο του χώρου του Media Intelligence, ως χορηγόςΤαυτόχρονα η εταιρεία μας συμμετέχει και ως εκθέτης, παρουσιάζοντας το MediaScouting Core, τη νέα πλατφόρμα dashboard ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης. Η πλατφόρμα MediaScouting Core αποτελεί ένα κεντρικό σύστημα συλλογής πληροφοριών από ανοικτές πηγές (open-source intelligence). Συγκεκριμένα, επιτρέπει τη συλλογή, καταγραφή, ταξινόμηση και διαχείριση της αποδελτίωσης μέσων μαζικής ενημέρωσης εγχώριων αλλά και διεθνών (έντυπος τύπος, ηλεκτρονικά μέσα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, και μέσα κοινωνικής δικτύωσης-social media) για τη διανομή δημοσιότητας. Η πλατφόρμα dashboard παρέχει επίσης εργαλεία αξιολόγησης και τεκμηρίωσης συναισθήματος, αυτόματης μετάφρασης περιεχομένου και δημογραφικής ανάλυσης, αναγνώρισης λόγου, φωνής και λογοτύπων και πολλά άλλα.

Παράλληλα η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει και τις λύσεις software που παρέχει η εταιρεία για Media Intelligence, με εργαλεία για την παρακολούθηση και μέτρηση των νέων από έντυπα μέσα (MediaScouting Print), Ραδιόφωνο και Τηλεόραση (MediaScouting Broadcast), online news και social media (MediaScouting Online/Social). Οι λύσεις μας είναι εμπλουτισμένες με AI Modules για τη μέτρηση διαφήμισης (Ad Monitoring), την αναζήτηση λογοτύπων (Logo Detection) και την αναγνώριση προσώπων (Face Detection).

Η FIBEP είναι η μεγαλύτερη ένωση για την παρακολούθηση και ανάλυση μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο (Media Intelligence), με έδρα τη Βιέννη και περισσότερα από 120 μέλη σε 60 χώρες ανά τον κόσμο. H DataScouting είναι μέλος της FIBEP από το 2014 και από τότε σταθερά στηρίζει ως χορηγός όλα τα συνέδρια και εκδηλώσεις του οργανισμού.

Σχετικά με τη DataScouting
Η DataScouting είναι εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoringβιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (World Media Intelligence Association), AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CCO, DataScouting, soka@datascouting.com

Share This Story, Choose Your Platform!