ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Σημείο αναφοράς το πάρτι του ΣΕΤΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σημείο αναφοράς για τον κόσμο της πληροφορικής

η ετήσια θερινή εκδήλωση του ΣΕΤΠΕ

 

Θεσσαλονίκη,  18 Ιουνίου 2024

 

 

Σε σημείο αναφοράς για το οικοσύστημα της ψηφιακής τεχνολογίας έχει αναδειχθεί το Καλοκαιρινό Πάρτι Πληροφορικής που διεξήχθη και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στη Θεσσαλονίκη.

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τεχνολογίας Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΤΠΕ), η οποία έγινε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου, προσέλκυσε πλήθος μελών της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως επίσης οικονομικών και παραγωγικών φορέων.

Διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι εταιριών πληροφορικής, επικεφαλής επιμελητηρίων και ερευνητικών ινστιτούτων, εκπρόσωποι οργανισμών και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στον δροσερό κήπο του Avenue – Modern Cuisine, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, και, με ορίζοντα το ηλιοβασίλεμα στον Θερμαϊκό Κόλπο, να γνωριστούν, να συζητήσουν και να ψυχαγωγηθούν.

Η εκδήλωση του ΣΕΤΠΕ αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για επιχειρηματική και κοινωνική δικτύωση, όπως επίσης και έναυσμα δημιουργικού διαλόγου για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της πληροφορικής.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΤΠΕ, Θεόφιλος Μυλωνάς, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τεχνολογίας Πληροφορικής Ελλάδος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Καλαφάτης, γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Κούβελας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, ο Κώστας Γιουτίκας, αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πάρις Μπίλλιας, αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας, η Ευγενία Αλεξανδροπούλου-Αιγυπτιάδου, πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου, αντιπρύτανης Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο Απόστολος Αιγυπτιάδης, πρόεδρος της Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδος , ο Θανάσης Ιατρόπουλος, πρόεδρος του ΕIΠ της Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας κ.ά.

Χρυσοί χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες DOTSOFT ΑΕ, Gnomon Informatics S.A., LANCOM, SPACE και YSOFT Πληροφορική AE.

Ασημένιοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες ATLANTIS Engineering S.A., Αγγελακάκης & Συνεργάτες Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Cyclopt S.A., Entersoft, EXANDIA, LIVEMEDIA, Softweb, και Volte-Tel Communications.

Share This Story, Choose Your Platform!