Εργαστήριο ‘Digital Transformation Implementations with Open Standards and Open Source Platforms’

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκηςτο Πανεπιστήμιο Μακεδονίαςτο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδαςτην ITDT και την WSO2 σας προσκαλούν σε εκδήλωση, παρουσίασης επιχειρηματικών λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού ανοιχτού λογισμικού. Στο εργαστήριο θα παρουσιαστούν πλατφόρμες ανοιχτού λογισμικού που μπορούν να προσφέρουν λύση σε μεγάλους οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ανάδειξη του ανοιχτού λογισμικού που προσανατολίζεται στις μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς (Enterprise Open Source) και η δημιουργία συνεργιών μεταξύ επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και δημοσίων οργανισμών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα των ανοιχτών τεχνολογιών  σε θέματα διαλειτουργικότητας με APIs, Event Driven Architecture και οι λύσεις που μπορεί να προσφέρει στην διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης (ΙΑΜ) το λογισμικό ανοιχτού κώδικα WSO2 .
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο ανάδειξης λύσεων ανοιχτών τεχνολογιών σε συνεργασία με εταιρείες και φορείς που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για την ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για την υιοθέτηση λύσεων ανοιχτών τεχνολογιών. (Μπορείτε να δείτε για ενημέρωση την πιο πρόσφατη εκδήλωση για Ανοικτές Τεχνολογίες & Ψηφιακό Μετασχηματισμό στο Δημόσιο που ήταν συνδιοργάνωση της ΕΕΛΛΑΚ με τηνUniSystems και τη Red Hat).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 13.00 – 17.00στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, κτίριο Γ2, Πυλαία ( https://goo.gl/maps/hb4W8Z7chsD2 ), αίθουσα ‘Μάρκος Δούφος’. Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Για να την παρακολουθήσετε θα πρέπει να εγγραφείτε στο https://ellak.gr/wso2-thessaloniki/ και θα σταλούν ατομικές προσκλήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες έως την Παρασκευή 3 Μαΐου. Η εκδήλωση θα είναι στα αγγλικά.

Share This Story, Choose Your Platform!