Η Softworks A.E. συμμετείχε στην έκθεση Beyond 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη 25 με 27 Απριλίου.

Η εταιρεία μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή έκδοση ΤΡΙΤΩΝ 3.9 – Cloud,  του κορυφαίου πληροφοριακού συστήματος ΤΡΙΤΩΝ που έχει αναπτύξει για τη μηχανογραφική διαχείριση επιχειρήσεων ύδρευσης αποχέτευσης. Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί Application Server και πρωτόκολλο επικοινωνίας HTTPS.

Οι επισκέπτες στο stand μας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως λειτουργεί το νέο προϊόν της εταιρείας μας ΤΡΙΤΩΝ/ Kiosk, το Κιόσκι Πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν τους λογαριασμούς μόνοι τους με τραπεζική κάρτα. Το ΤΡΙΤΩΝ/ Kiosk που χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για καθοδήγηση των πολιτών έκλεψε την παράσταση προκαλώντας πολύ θετικές εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.

Ακόμη μία νέα προσθήκη στα προϊόντα που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι επισκέπτες, είναι η εφαρμογή Service Control για συσκευές Android (PDA, κινητά τηλέφωνα) για την υποστήριξη των τεχνικών κατά την εκτέλεση εργασιών (πχ διακοπές υδροδότησης, αντικατάσταση υδρομέτρων, επισκευές βλαβών κλπ).

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι νέες δυνατότητες των εφαρμογών που προσφέρουν Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες στους καταναλωτές: ΤΡΙΤΩΝ/ ibill, ΤΡΙΤΩΝ/ ePayments, ΤΡΙΤΩΝ/ eServices, ΤΡΙΤΩΝ/ Messaging και των εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Μετρήσεων: ΤΡΙΤΩΝ/AMR Open Connector, Self Meter Reading και Triton Mobile.

Στα πλαίσια της έκθεσης οι επισκέπτες ενημερώθηκαν επίσης για τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών «Merchant Retail Network Series» by Effective, για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική διαχείριση επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης. Συγκεκριμένα για τις εφαρμογές: Merchant Shop (Διαχείριση Καταστήματος), Merchant Server (Διαχείριση μεγάλων καταστημάτων, Grocery store), Merchant Client (Διαχείριση ταμείου pos), Merchant Analytics (Πωλήσεις σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά επιχείρησης κ.α.), Merchant Store (Διαχείριση καταστήματος με συσκευή Android).

Επιπλέον, ανακοινώθηκε το Signature Processor 3 by Effective, η νέα έκδοση της εφαρμογής για υποστήριξη φορολογικών μηχανισμών εναρμονισμένη με τις νέες νομοθεσίες και διατάξεις (Α. 1098/2022, Α. 1155/2023).

Ο κος Πασχάλης Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της Softworks, δήλωσε:

Η συμμετοχή μας στην έκθεση Beyond ήταν πολύ επιτυχής καθώς αποτέλεσε ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις, με την προσδοκία να προκύψουν νέες συνεργασίες με οφέλη τόσο για την εταιρεία μας όσο και για τους συνεργάτες μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κος Σαμαράς στην κα Ειρήνη Συράκη στο περίπτερο της LiveMedia κατά τη διάρκεια της έκθεσης:

 

Share This Story, Choose Your Platform!