Η Lancom σε δύο συνέδρια τηλεπικοινωνιών τον Σεπτέμβριο

22 Σεπτεμβρίου 2023|Νέα - Ανακοινώσεις Μελών|

Στο Βελιγράδι και στην Πράγα, παρευρέθηκαν για άλλη μία χρονιά τα στελέχη της Lancom συμμετέχοντας στο Central and Eastern Europe Carriers and Enterprises Event και στο European Peering Forum αντίστοιχα. Το CEE CEE Summer Event 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 7-8 Σεπτεμβρίου, συγκέντρωσε τα κορυφαία στελέχη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών της Κεντροανατολικής Ευρώπης σε στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις. Ακολούθως, στις 11- 13 Σεπτεμβρίου στην Πράγα, στο European Peering Forum, μια εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και εκπροσώπους Internet Exchanges, τα στελέχη της Lancom πραγματοποίησαν εκτός των τεχνικών σεμιναρίων και πλήθος συνομιλιών με υπάρχοντες και εν δυνάμει συνεργάτες.

Κατά τη διάρκεια των δύο συνεδρίων, τα στελέχη της Lancom παρουσίασαν το όραμα της εταιρείας για την ανάδειξη της χώρας στο νέο τηλεπικοινωνιακό κόμβο των Βαλκανίων, με όχημα το Balkan Gate Thessaloniki, το οποίο πλέον χαίρει διεθνούς αναγνώρισης καθώς έχει συγκεντρώσει και παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας-διασύνδεσης σε μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Η Διευθύντρια πωλήσεων της Lancom κ. Λένα Ξανθοπούλου δήλωσε σχετικά: Η Ελλάδα αποτελεί πλέον υπολογίσιμη δύναμη στη διεθνή αγορά και αναγνωρίζεται ως τηλεπικοινωνιακή «πύλη» των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι πολλαπλές ανακοινώσεις επενδύσεων σε data center και υποδομές τηλεπικοινωνιών (πχ. subsea cables), συντέλεσαν στη μετατροπή της Ελλάδας σε “place to invest” για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην τεχνολογία και όχι μόνο. Η Lancom, απο το ξεκίνημά της, πίστεψε στις δυνατότητες της χώρας και επένδυσε σ΄αυτή, παρέχοντας εκτός των data center της και υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, παραδίδοντας αξιόπιστο και ασφαλές σημείο παρουσίας (POP) σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ευρώπης. Οι συναντήσεις μας στο εξωτερικό ήταν ιδιαίτερα παραγωγικές, και περιμένουμε να ανακοινώσουμε πολλές νέες σημαντικές συνεργασίες μέσα στους επόμενους μήνες.

Αποτελώντας το μοναδικό ΤIER III, carrier neutral data center της Βορείου Ελλάδας, το Balkan Gate Thessaloniki, παρέχει enterprise class colocation services, σε κάθε επιχείρηση/οργανισμό, που έχει ανάγκη υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, συνδυαστικά με απεριόριστες δυνατότητες εγχώριας και παγκόσμιας διασύνδεσης. Το Balkan Gate Thessaloniki, αποτελεί την Βόρεια πύλη των Βαλκανίων και θα διασυνδεθεί με το υπό κατασκευή Balkan Gate Crete, την Νότια πύλη των Βαλκανίων δημιουργώντας για πρώτη φορά μία απόλυτα προστατευμένη σύνδεση των υποθαλάσσιων καλωδίων που θα έρθουν στην Κρήτη, με την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Share This Story, Choose Your Platform!