Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας κ. Αθανάσιο Κυριαζή

Κατά τη διάρκεια του Technology Forum, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε κλειστή συνάντηση των επικεφαλής ή εκπροσώπων των φορέων και των μελών της οργανωτικής επιτροπής του 8th Technology Forum.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΒΕ κ. Θεόφιλος Μυλωνάς, ο ΓΓ του ΣΕΠΒΕ κ. Κοσμάς Βάμβαλης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΒΕ κ. Κωστής Καγγελίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Άγγελος Χαριστέας, ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου κ. Αθανάσιος Καϊσης, ο Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Κυριάκος Λουφάκης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης κ. Δημήτριος Τζοβάρας, ο Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σεφερλής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου, ο Εμπορικός Διευθυντής του ThessINTEC κ. Φωκίων Τζούρδας, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας κ. Αθανάσιος Ιατρόπουλος και ο υπεύθυνος προσωπικού της Accenture κ. Νικόλαος Μοσχάτος.

Ο κ. Θεόφιλος Μυλωνάς αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο της ανάπτυξης του ανθρώπινου κεφαλαίου για τις εταιρίες τεχνολογίας προκειμένου να αναπτυχθούν και να βγουν στις διεθνείς αγορές.

Share This Story, Choose Your Platform!