«Δημόσιοι Φορείς & ΟΤΑ: Ευκαιρίες, προκλήσεις και προοπτικές μέσω Cloud, Cybersecurity, Smart Cities και ΑΙ»

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τεχνολογίας Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΤΠΕ), ο οποίος έχει εθνική εμβέλεια, εκπροσωπώντας τις πλέον δυναμικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις πληροφορικής, αναλαμβάνει νέα πρωτοβουλία, στο πλαίσιο των δράσεών του για την ψηφιακή μετεξέλιξη και τον οικονομικό μετασχηματισμό της χώρας.

Υπό την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει στις 11 Ιουλίου 2024, ημέρα Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη, ημερίδα με τίτλο «Δημόσιοι Φορείς & ΟΤΑ: Ευκαιρίες, προκλήσεις και προοπτικές μέσω Cloud, Cybersecurity, Smart Cities και ΑΙ».

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί από τις 09:00 έως τις 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 64 (περιοχή FIX)

H εκδήλωση απευθύνεται στους εκπρόσωπους δημοσίων φορέων (Πανεπιστήμα, Περιφέρειες, ΔΕΥΑ κ.ά.) και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορούν να αξιοποιήσουν τις σύγχρονες υποδομές του Υπολογιστικού Νέφους (Government Cloud και Health Cloud) για τη φιλοξενία των υπολογιστικών συστημάτων τους.

Επιπροσθέτως, την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων πληροφορικής που δύνανται, ως πάροχοι, να προσφέρουν υπηρεσίες πρόσβασης στις τεχνολογίες του Υπολογιστικού Νέφους.

Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται με αυτό το περιεχόμενο για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, συνιστά σημαντική ευκαιρία, ώστε να ενημερωθεί ο φορέας σας σχετικά τις τεχνολογικές καινοτομίες που μπορεί να υιοθετήσει και να εφαρμόσει.

Παράλληλα, προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

  • Να γνωρίσετε εκ του σύνεγγυς και να ανταλλάξετε απόψεις με ανώτερα στελέχη του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
  • Να έρθετε σε επικοινωνία με εκπροσώπους εταιριών που παρέχουν σχετικές υπηρεσίες.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας.

Πρόγραμμα

O ΣΕΤΠΕ υποστηρίζει

Σας ενδιαφέρει