ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 24, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 224421

acadreg@york.citycollege.eu

www.york.citycollege.eu

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΈΡΕΥΝΑΣ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Διευθύνων Σύμβουλος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Το CITY College, University of York Europe Campus είναι το ευρωπαϊκό campus του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου του York. Είναι ένα μοναδικό διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα με κέντρο τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα και σε άλλες 8 χώρες.

Το CITY College Europe Campus διαθέτει 4 ακαδημαϊκά τμήματα στις Επιστήμες της Διοίκησης και Οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Πληροφορικής και των Ανθρωπιστικών Επιστημών, και προσφέρει προγράμματα σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (Bachelors, Μasters) σε πολλές κατευθύνσεις. Επίσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του γαλλικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Pan-European Executive MBA. Το CITY College έχει δύο ερευνητικά κέντρα, το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης – SEERC και το Neuroscience Research Centre – NEUREC.

Το εκπαιδευτικό περιβάλλον αποτελείται από δραστήριους φοιτητές και υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό, που προέρχονται από 60 διαφορετικές χώρες. Το CITY College διακρίνεται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της ΝΑ Ευρώπης για την ακαδημαϊκή αριστεία του. Συνδέει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, ως διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα τη Βρετανία με την περιοχή μας, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Το CITY College, University of York Europe Campus είναι ένα ακαδημαϊκό κέντρο του Πανεπιστημίου του York που εργάζεται για τη δημιουργία μιας διεθνούς κοινότητας που συνεισφέρει στο κοινό καλό, ευνοεί την ανάπτυξη των ατόμων και των κοινωνιών στην περιοχή μας, συνδέει ακαδημαϊκά και ερευνητικά δίκτυα στην ευρύτερη περιοχή και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για όλους.

O ΣΕΤΠΕ υποστηρίζει

Σας ενδιαφέρει