ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ 47

2310 474.400

info@livemedia.com

https://inventics.net/

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΡΑΚΗ

Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ

Η INVENTICS Α.Ε. ιδρύθηκε το 2000  με βασικό μέτοχο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας τον Στάθη Παρχαρίδη.   Tον Ιανουάριο του 2011 ιδρύει την INVENTICS Ltd με έδρα το Λονδίνο και το 2019 ο Στάθης Παρχαρίδης ξεκινά την Livemedia.com Inc στις ΗΠΑ.

H INVENTICS διακρίνεται για την καινοτομία, δημιουργικότητα και εξωστρέφεια στην οργάνωση και μετάδοση εκδηλώσεων σε μια σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών, online ψηφιακή εποχή.

Κύρια business units:

  • gr – υπηρεσίες οργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων
  • gr, .com – παγκόσμια πλατφόρμα και εταιρεία υβριδικών συνεδρίων, εκδηλώσεων και δράσεων, υπηρεσίες web streaming και event services
  • gr – τουριστικές υπηρεσίες

Το Medevents.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των συνεδρίων και εκδηλώσεων ως διακεκριμένος Professional Conference Organiser. Παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων και διαχείρισης τουριστικών υπηρεσιών δίνοντας βαρύτητα στη λεπτομέρεια που θα κάνει την εκδήλωση να ξεχωρίζει. Το Medevents.gr διακρίνεται για τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την προσήλωση στην τελειότητα από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή της οργάνωσης.

Το Livemedia Το Livemedia είναι  πλατφόρμα υβριδικών συνεδρίων, εκδηλώσεων και δράσεων. Παρέχει υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο προσωπικό,  μετατρέποντας τις εκδηλώσεις σε μια διαδραστική, μοναδική εμπειρία. Μεταδίδει ζωντανά μέσω διαδικτύου και αποθηκεύει βίντεο και φωτογραφίες.

Το Livemedia χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη ώστε να δρα ως επιταχυντής της γνώσης

Οι πελάτες μας είναι Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια, Φορείς, Οργανισμοί, Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

H εταιρεία INVENTICS AE με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διοργάνωσης συνεδρίων και του τουρισμού από το 2000 μπαίνει δυναμικά στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών με το business unit Worldtravel. Συνδυάζει την εμπειρία με καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη.

O ΣΕΤΠΕ υποστηρίζει

Σας ενδιαφέρει