ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΤΥΠΑ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 888870

as@itrust.digital

https://itrust.gr/

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ

Διευθύνων Σύμβουλος: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ

Είμαστε μηχανικοί, marketers, Software & Web developers, σχεδιαστές, ειδικοί της digital διαφήμισης, ειδικοί του SEO, κειμενογράφοι. Μα πάνω απ’ όλα είμαστε κομμάτι της διαδικτυακής κοινότητας. Μίας υποκουλτούρας που ζει στη δική της πραγματικότητα. Όπου οι περιορισμοί είναι λιγότερο αυστηροί και η δημιουργικότητα πιο χειροπιαστή. Όπου στόχος είναι το αποτέλεσμα, το μέσο είναι η αριστεία και η τεχνολογία είναι απλά ο διαμεσολαβητής.

Δεν έχουμε πελάτες με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Πρόκειται για συνεργασίες, οι οποίες κρατάνε συνήθως χρόνια και επιτρέπουν και στα δύο μέρη να αποκτήσουν πρόσθετη αξία. Και γι’ αυτό επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος για υγιές επιχειρείν. Επιχειρηματίες οι οποίοι νοιώθουν τη διαρκή ανάγκη για μαθαίνουν, να εξελίσσονται και να αριστεύουν σε αυτό που κάνουν.

Και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Βοηθάμε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα εξυπηρετήσει το business σας. Τον τρόπο με τον οποίο η σωστή digital στρατηγική μπορεί να προσφέρει απαντήσεις στα κενά του επιχειρηματικού σας πλάνου.

Για κάθε «δε μπορεί να γίνει» προσφέρουμε τη γνώση του πώς μπορεί να γίνει και την εμπειρία του πώς το έχουμε ήδη κάνει στο παρελθόν.

Ζούμε σε έναν θαυμάσιο νέο κόσμο με άπειρες δυνατότητες, όπου τα αδιέξοδα συχνά αποδεικνύονται ευθείες γραμμές. Αυτός είναι ο κόσμος μας και σας προσκαλούμε να τον γνωρίσετε καλύτερα.

O ΣΕΤΠΕ υποστηρίζει

Σας ενδιαφέρει