ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ GANAS&GANAS, 9ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΡΜΗΣ, ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΑΡΚΑΔΙΑΣ 31 και ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 63, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΘΗΝΑ

2312 206406 / 211 8508385

info@softweb.gr

www.softweb.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διευθύνων Σύμβουλος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η Softweb, ηγέτης στον κλάδο των Νέων Τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile Επιχειρηματικών λογισμικών και λύσεων με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και έχει πλέον περισσότερους από 950 πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο προσωπικό, το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να συνεργαστεί με κάθε επιχείρηση και να δημιουργήσει λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο της.

Στόχος της Softweb είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Για να το πετύχει αυτό, η Softweb προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, με ναυαρχίδα αυτής το Softweb Business Suite. Αφορά μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες με Omnichannel πρακτική. Με την αξιοποίηση της, εξασφαλίζεται η ενιαία ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, Web & Mobile (iOS & Android). Η Σουίτα επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση της εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό, απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της επιχείρησης.

Άλλες λύσεις της εταιρείας αφορούν, την ψηφιακή χονδρική και λιανική πώληση (B2C & B2B | E-commerce | M-commerce) , την διαχείριση αποθηκευτικών χώρων  (WMS Mobile Client), και την διασύνδεση τρίτων συστημάτων μεταξύ τους (PocketWarp).

Η Softweb αποτελεί τον στρατηγικό τεχνολογικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση που θέλει να μπει στον ψηφιακό κόσμο και να αναπτυχθεί.

O ΣΕΤΠΕ υποστηρίζει

Σας ενδιαφέρει