ΒΑΚΧΟΥ 30, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2312 201423

info@datascouting.com

www.datascouting.com

Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΕΒΑ, CHIEF COMMUNICATION OFFICER, soka@datascouting.com

Διευθύνων Σύμβουλος: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ, FOUNDER & MANAGING PARTNER, aavr@datascouting.com

Η DataScouting είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας με εξειδίκευση στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την εξόρυξη μεταδεδομένων από τα οπτικοακουστικά μέσα / διαδίκτυο, για ανάλυση δεδομένων μεγάλου όγκου σε πραγματικό χρόνο, καθώς και στη παροχή υπηρεσιών ψηφιοποίησης και ανάπτυξης Πληροφοριακών συστημάτων για οργανισμούς πολιτιστικής κληρονομιάς όπως βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία. Με τη χρήση τεχνολογιών Μηχανικής Μάθησης, όπως Οπτική Αναγνώριση Χαρακτήρων, ανάλυση κειμένου και βίντεο, κατηγοριοποίηση πληροφορίας και αναγνώριση ομιλίας, οι πλατφόρμες της DataScouting επεξεργάζονται κειμενικές και οπτικοακουστικές ροές και σας βοηθούν να επεξεργαστείτε και διαχειριστείτε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει.

H DataScouting διαθέτει από το 2015 ειδικό τμήμα για τον κλάδου GLAM (Galleries, Libraries, Archives, Museums). H εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ψηφιακής σύγκλισης και επικαιροποιημενες ψηφιακές λειτουργίες για πολιτιστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, αρχείων, γκαλερί και μουσείων για την προώθηση της προσβασιμότητας και της ένταξης.

Η DataScouting είναι μέλος της FIBEP (International Media Intelligence Association), της AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication) και της NEM (New European Media).

O ΣΕΤΠΕ υποστηρίζει

Σας ενδιαφέρει